Upozorenje
 • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 981
 • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku: /home/atlantic/public_html/media/k2/assets/js/k2.frontend.js?v2.7.1&sitepath=/

Atlantski savet Srbije

Prijava
ažurirano 11:27 AM CET, Feb 1, 2018
Naslovi:

Predstavnik Saveta govorio na 33. radionici Studijske grupe konzorcijuma „Partnerstva za mir“

Izvršni direktor Atlantskog saveta Srbije Vlade Radulović, protekle nedelje učestvovao je na 33. po redu radionici studijske grupe PFP konzorcijuma (Partnership for Peace Consortium) "Regionalna stabilnost u jugoistočnoj Evropi", pod nazivom "Predstojeće članstvo Crne Gore u NATO - Unutrašnje, regionalne i međunarodne implikacije", koja je ovog puta organizovana u Crnoj Gori.

Radionica je organizovana od strane Direkcije za bezbednosnu politiku Ministarstva odbrane i sporta Austrije, Austrijske nacionalne akademije za odbranu i PfP konzorcijuma u saradnji sa Atlantskim savezom Crne Gore.  Cilj radionica bio je razmatranje i analiza najnovijih događaja u regionu Zapadnog Balkana i izrada završnih preporuka. Ovom trodnevnom događaju prisustvovao je veliki broj naučnika, stručnjaka i predstavnika NATO, SAD, Rusije, Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Austrije, Turske, Hrvatske, Kosova*, Makedonije i Crne Gore, među kojima je bio i izvršni direktor Atlantskog saveta Srbije, koji je ujedno bio i jedini govornik iz naše zemlje.

Krajnji rezultat radionica biće zbornik radova i politika preporuka koje će kao jedinstveni material od strane PfP konzorcijuma biti distribuiran stručnoj javnosti i Evroatlantskoj bezbednosnoj zajednici.

Srednja ocena (0)

0 od 5 zvezdica

Ostavite Vaš Komentar

Ostavite kometar bez registracije ili prijave

0 / 500 Zabrana karaktera
Vaš tekst mora biti izmeđun 50-500 karaktera
Vaš kometar će biti proveren pre objavljivanja.
uslovima i pravilima korišćenja.
  • Nema komentara trenutno

  0°C

  Beograd

  Breezy

  Vlažnost: 87%

  Vetar: 46.67 km/h

  • 20 feb 2018 3°C 0°C
  • 21 feb 2018 5°C 1°C