Atlantski savet Srbije

Prijava
ažurirano 11:58 AM CET, Mar 13, 2018
Naslovi:

Evro-atlantske integracije: U očima srpskih medija - mitovi i činjenice

U okviru projekta „Evro-atlantske integracije: U očima srpskih medija - mitovi i činjenice“ u prostorijama Atlantskog saveta Srbije održana je prva radionica za studente i mlade novinare medijskih kuća iz Beograda. Ova radionica organizovana je kao jedan inovativni i interaktivni vid neformalne edukacije i razmene iskustava u kome su mladi učesnici kroz direktno učešće, kreirali i vodili diskusiju sa našim gostima i uvaženim novinarima.

Polazeći od stava da mediji imaju zadatak da informišu, analiziraju i kritički sagledavaju trenutnu situaciju u društvu, a uzimajući u obzir i činjenicu da se u Srbiji sve više pažnje posvećuje slobodi medija, može se uočiti neophodnost celokupnog društvenog angažovanja u cilju edukacije i ohrabrivanja mladih ljudi koji mogu dati svoj doprinos u ovoj oblasti. U skladu sa tim, Atlantski savet Srbije u 2017. godini želi da se posveti upravo analizi medijske scene u Srbiji.

Održana radionica, prva je u nizu aktivnosti predviđenih projektom „Evroatlantske integracije: U očima srpskih medija - mitovi i činjenice“. Pored navedene radionice, predviđen je i seminar koji će biti organizovan u septembru, a kao završna aktivnost u okviru ovog projekta biće organizovano javno predstavljanje ostvarenih rezultata.

Srednja ocena (0)

0 od 5 zvezdica

Ostavite Vaš Komentar

Ostavite kometar bez registracije ili prijave

0 / 500 Zabrana karaktera
Vaš tekst mora biti izmeđun 50-500 karaktera
Vaš kometar će biti proveren pre objavljivanja.
uslovima i pravilima korišćenja.
  • Nema komentara trenutno

  21°C

  Beograd

  Pretežno vedro

  Vlažnost: 31%

  Vetar: 6.44 km/h

  • 21 apr 2018 23°C 11°C
  • 22 apr 2018 23°C 14°C