Atlantski savet Srbije

Prijava
ažurirano 11:58 AM CET, Mar 13, 2018
Naslovi:

Održana panel diskusija na temu evroatlantskih integracija u domaćim medijima

Atlantski savet Srbije u okviru završnog dela projekta pod nazivom „Evroatlantske integracije: U očima srpskih medija – mitovi i činjenice“, održao je panel diskusiju na temu evroatlantskih integracija u domaćim medijima. Projekat je podržan od strane NATO Odeljenja za javnu diplomatiju i ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu.

Događaj su otvorili Vlade Radulović, izvršni direktor Atlantskog saveta Srbije i brigadni general Ćezare Marineli, šef Kancelarije za vezu NATO u Beogradu. Brojnim gostima, predstavnicima diplomatskog kora, medija i studentima, kao govornici su se obratili novinar i spoljnopolitički komentator Milan Mišić, spoljnopolitički komentator Boško Jakšić, direktor “Radio Beograda” Milivoje Mihajlović, kao i pomoćnik glavnog i odgovornog urednika nedeljnika “Ekspres” Marko Petrović.

Osim diskusije, prisutnima je predstavljen i zbornik radova, odabranih autorskih tekstova učasnika ovog projekta koji je nastao tokom proteklih nekoliko meseci, a posetioci su imali prilike da se putem izloženih panela, u vidu simbolične izložbe, prisete najupečatljivijih naslovnih strana, koji su obeležili negativnu kampanju prema evroatlantskom procesu u proteklih godinu dana.

Srednja ocena (0)

0 od 5 zvezdica

Ostavite Vaš Komentar

Ostavite kometar bez registracije ili prijave

0 / 500 Zabrana karaktera
Vaš tekst mora biti izmeđun 50-500 karaktera
Vaš kometar će biti proveren pre objavljivanja.
uslovima i pravilima korišćenja.
  • Nema komentara trenutno

  21°C

  Beograd

  Pretežno vedro

  Vlažnost: 31%

  Vetar: 6.44 km/h

  • 21 apr 2018 23°C 11°C
  • 22 apr 2018 23°C 14°C